Fullstack-utvecklare

Fullstack-utvecklare

Vill du arbeta som utvecklare och konsult med fokus på digital affärsutveckling genom nya digitala verktyg och plattformar? Då ska du kontakta oss, eftersom vi nu söker engagerade utvecklare som brinner för utveckling.

Cembro är utmanaren inom affärsutveckling som aktiverar och accelererar ert företags utveckling genom digitalisering. Vi ser oss själva som en full-service leverantör med fokus på att addera värde, kundservice och kvalitét.

Vi arbetar med hela kedjan från förändringsanalys, digitala strategier, implementering, optimering till utveckling av nya digital verktyg, intranät och automatisering. Hos oss har du möjligheten att få jobba med både stora som små projekt och ledande systemlösningar samt långsiktiga kundrelationer. Vårt fokus är att stärka våra kunders affärer genom ökad effektivitet, förbättrade kundupplevelser samt utveckling av nya mervärden. Detta gör vi genom att arbeta i team internt eller tillsammans med våra partners.

Just nu söker vi dig som har minst fem års erfarenhet. Du har erfarenhet av ramverk och verktyg som t.ex. JavaScript, HTML, CSS,  Vue, React, Semantic UI, Twitter Bootstrap, AngularJS, Node.js, Sass/Less, React, CommonJS, Gulp/Grunt och Git. Ett plus är om du har erfarenhet av att arbeta med Episerver.

Som person är du nyfiken, har ett stort engagemang, är ansvarstagande, prestigelös samt har mycket god kommunikativ förmåga både i svenska och engelska  

De flesta av våra projekt drivs från vårt kontor i centrala Stockholm. Men som företag är vi representerade även i London och Toronto samt i sex andra städer runt om i världen. Därför kan internationella projekt vara en del av din kommande vardag hos oss.

Tillsammans utvecklar vi våra kunders processer och gör dem redo att möta framtiden!

För mer information, kontakta Dennis Berghäll: 0705.377 544
Ansökan och intresseanmälan skickas till work@cembro.com

error: Content is protected !!