Vill du arbeta som Scrum master och stötta våra våra kunder i deras agila förändringsresa. Du är stöttning mot utvecklingsteamet och projektledare i syfte att nå i mål med den…

Läs mer

Just nu utvecklas marknaderna från en organisatorisk kärna, där tillverkare och tjänsteleverantörer definierade ett förutsägbart tillstånd till en allt mer oförutsägbar miljö som kan definieras som – ekonomin för alla (E2E).

Läs mer

Företag och ledningsgrupper måste förstå vilka mål de vill uppnå så att de kan definiera relevanta nyckeltal eller KPI:er (Key Performance Indicators) för att följa utvecklingen. Med KPI/nyckeltal ges förutsättningar att vidta åtgärder för att förbättra sin produktivitet och omsättning.

Läs mer

Har du en förmåga att skapa och ta till vara på affärsmöjligheter och sälja tjänster och digitala verktyg? – Som säljare och affärsutvecklare hos Cembro blir din huvudsakliga uppgift att sälja dessa våra tjänster, digitala verktyg samt våra lösningar till olika företag inom olika branscher främst i Stockholm med omnejd.

Läs mer

Vill du arbeta som utvecklare och konsult med fokus på digital affärsutveckling genom nya digitala verktyg och plattformar? Då ska du kontakta oss, eftersom vi nu söker engagerade utvecklare som brinner för utveckling.

Läs mer

MenuKey performance indikatorer (KPI)Global riskanalysQanion™ Analytics DATA-DRIVEN MANAGEMENT AWARENESSQanion X - Empowers AI supported Management AwarenessVårt nya digitala verktyg för att ni ska veta hur ert företag mår, och vad…

Läs mer

6/6