Säljare och affärsutvecklare

Säljare och affärsutvecklare

Har du en förmåga att skapa och ta till vara på affärsmöjligheter och sälja tjänster och digitala verktyg?

Just nu har du chansen att vara med och bygga upp verksamheten kopplat till våra digitala verktyg, nationellt som internationellt. För rätt person ges mycket goda utvecklingsmöjligheter.  

Cembro är en digital och teknisk partner som är specialiserad på digitalisering i en rad olika branscher. Genom hel- eller delägda dotterbolag har vi byggt en internationellt nätverk av nära partner vilket gör dig möjligt för oss att både utveckla och leverera komplexa lösningar och system. Cembros verksamhet är fokuserad till två delar – lösningar och tjänster.


Om rollen som säljare och affärsutvecklare?

Som säljare och affärsutvecklare hos Cembro blir din huvudsakliga uppgift att sälja dessa våra tjänster, digitala verktyg samt våra lösningar till olika företag inom olika branscher främst i Stockholm med omnejd. Eftersom det är digitala lösningar och tjänster vi säljer, så är det inget problem att sälja dessa till andra platser i Sverige eller utomlands om du skulle sitta på ingångar och kontaktpersoner i andra delar av Sverige eller världen.

Arbetet innebär bl a följande:

  • Att aktivt bearbeta marknaden med hög närvaro hos potentiella kunder.
  • Att hålla sig uppdaterad om marknadens behov och krav.
  • Att ansvara för de första förhandlingar och konkretisera behoven.
  • Att upprätta marknadsplan samt dess genomförande

Du arbetar strukturerat och målfokuserat. Planerar och bokar självständigt in nya kundbesök på regelbunden basis och med god framförhållning.

Ditt driv och ditt brinnande intresse för digitala och tekniska hjälpmedel samt viljan att hjälpa och träffa och interagera med människor är nyckelfaktorer för att lyckas med dessa affärer. Cembro fortsätter att bygga en solid organisation och som  säljare och affärsutvecklare kommer du att ingå i ett starkt team med andra säljare, programutvecklare, applikationsutvecklare och partners.

Du rapporter till affärs- och försäljningschef och din placering kommer att vara i Stockholm med omnejd.

Vem är du?

Vi söker i första hand någon som brinner för att sälja in lösningar som hjälper människor och företaget. Du kan lyssna in och bilda dig en uppfattning vad kunden skulle behöva för hjälp och hjälpmedel.

Du är kommersiellt inriktad med en bred IT och teknisk kompetens som gör att du kan se och diskutera möjliga lösningar på ett övertygande sätt tillsammans med kunder från olika branscher. Samtidigt är du en god kommunikatör med förmåga att förmedla nyttan med de produkter och tjänster Cembro levererar och marknadsför

Övrig information om tjänsten

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
  • Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till work@cembro.com

Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@cembro.com eller av Dennis Berghäll, Head of Cembro SAS, +46705377544 under kontorstid.

För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Aktuella jobb

error: Content is protected !!