Scrum Master

Scrum Master

Vill du arbeta som Scrum master och stötta våra våra kunder i deras agila förändringsresa. Du är stöttning mot utvecklingsteamet och projektledare i syfte att nå i mål med den agila förändringsresan. 

Cembro är utmanaren inom affärsutveckling som aktiverar och accelererar ert företags utveckling genom digitalisering. Vi ser oss själva som en full-service leverantör med fokus på att addera värde, kundservice och kvalitét.

Vi arbetar med hela kedjan från förändringsanalys, digitala strategier, förändringsprocesser, implementering till utveckling av nya digital verktyg, intranät och automatisering. Hos oss har du möjligheten att få arbeta och leda  både stora som små projekt.  Vårt fokus är att stärka våra kunders affärer genom ökad effektivitet, förbättrade kundupplevelser samt utveckling av nya mervärden. Detta gör vi genom att arbeta för våra kunder i team internt eller tillsammans med våra partners.  

Just nu söker vi dig som har minst fem års erfarenhet som Scrum master. Du har arbetat med förändringsledning mot agila arbetssätt. Du talar samt skriver engelska samt svenska flytande. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss så därför tror vi att du är en problemlösare som har lätt att tala och få med dig människor på dina idéer.

De flesta av våra projekt drivs från vårt kontor i centrala Stockholm. Men som företag är vi representerade även i London och Toronto samt i sex andra städer runt om i världen. Därför kan internationella projekt vara en del av din kommande vardag hos oss.

Tillsammans utvecklar vi våra kunders processer och gör dem redo att möta framtiden!

För mer information, kontakta Dennis Berghäll: 0705-377 544.
Ansökan och intresseanmälan skickas till work@cembro.com

Aktuella jobb

  • Alla
  • Digitalisering
  • E2E
  • Kundupplevelser
  • Partner
  • Transformation
error: Content is protected !!